Иманяр се задуши в дупка, където влязъл да търси съкровище. Трима

...
Иманяр се задуши в дупка, където влязъл да търси съкровище. Трима
Коментари Харесай

Иманяр се задуши в дупка, докато търси съкровище

Иманяр се задуши в дупка, където влезнал да търси богатство. 

Трима мъже научили за локална легенда, която разказвала за имане, прикрито в гориста околност край търговищкото село Пролаз. Така на едно място се оказали търсачи от София, село Кукорево и от Търговищко.
Иманярите считали, че съкровището е в дълбока дупка, която по всяка възможност е изкопана от други техни сътрудници. Досега нямало данни някой да е намерил златото и по този начин тримата стигнали до мястото, написа Дарик.
Софиянецът имал алпинистка подготовка и решил той да влезе в 12-метровата дупка. Спускал се постепенно в изкопа, който не е вертикален, а прокопан безредно и тук-там много стеснен.
В един момент започнал да вика за помощ и споделил, че се задушава. Колегите му създали опит да го извадят, само че не съумели. Тогава мъжът от село Кукорево отишъл в полицията и разказал какво се е случило.
Той отвел чиновниците на полицията и пожарната до мястото в труднодостъпната околност и съумели да извадят потърпевшия. Оказало се, обаче че към този момент е умрял. 
Резултатът от осъществената аутопсия е, че няма данни за насилствена гибел.  По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Действията по изясняване на събитията към случая продължават и се правят под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР